KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pedagog zaprasza

DROGI UCZNIU!

 Zwróć się do pedagoga gdy:

  • czujesz się samotny i nie masz z kim porozmawiać
  • odnosisz wrażenie, że nikt Cię nie rozumie
  • masz problemy w rodzinie
  • nie dogadujesz się z najbliższymi
  • popadasz w częste konflikty z rodzicami
  • masz problemy w nauce
  • nie radzisz sobie z trudnymi emocjami- złością, gniewem, lękiem
  • często jesteś smutny i nic Cię nie cieszy
  • chcesz podzielić się swoją radością i sukcesem
  • chciałbyś pomóc innym, ale nie masz pomysłu
  • masz problemy, z którymi nie możesz sobie poradzić

 

PAMIĘTAJ, NIE MA SYTUACJI BEZ WYJŚCIA!
RAZEM POSZUKAMY ROZWIĄZANIA TWOJEGO PROBLEMU!
ZMOTYWUJ SIĘ DO DZIAŁANIA :)

Najlepsze książki – trzeba dopiero napisać.
Najlepsze obrazy – trzeba jeszcze namalować.
Najlepsze rządy – jeszcze stworzyć.
Wszystko co najlepsze, zrobicie dopiero WY

 

DROGI RODZICU !

Zwróć się do pedagoga gdy:

  • niepokoi Cię zachowanie dziecka
  • zauważasz u niego problemy w nauce
  • zauważasz u niego problemy z emocjami
  • chcesz porozmawiać o dziecku i Twoich z nim relacjach
  • masz pytania dotyczące jego funkcjonowania w szkole
  • potrzebujesz wsparcia w procesie wychowania
  • masz pytania i nie wiesz, do kogo się z nimi zwrócić
  • szukasz pomocy
  • Twoja rodzina przeżywa kryzys, który odbija się na dziecku

 

W KAŻDEJ WAŻNEJ DLA DZIECKA SPRAWIE, PEDAGOG SZKOLNY SPOTKA SIĘ Z PAŃSTWEM W DOGODNYM TERMINIE – PO WCZEŚNIEJSZYM UMÓWIENIU – TAKŻE TELEFONICZNYM 44-723-67-14