KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kalendarz roku szkolnego

 

ROK SZKOLNY 2020 / 2021:

1. Rozpoczęcie zajęć dydaktyczno-wychowawczych 1 września 2020 r. (wtorek)
2. Dzień Edukacji Narodowej 14 października 2020 r. (środa)
3. Wszystkich Świętych 1 listopada 2020r. (niedziela)
4. Dodatkowy dzień wolny od zajęć dydaktyczno-wychowawczych 2 listopada 2020r. (poniedziałek)
5. Święto Niepodległości 11 listopada 2020 r. (środa)
6. Zimowa przerwa świąteczna 23 grudnia 2020r. – 31 grudnia 2020 r.
7. Nowy Rok 1 stycznia 2021r. (piątek)
8. Święto Trzech Króli 6 stycznia 2021 r. (środa)
9. Ferie zimowe 1 lutego 2021r.- 14 lutego 2021r.
10. Wiosenna przerwa świąteczna 1 kwietnia 2021r.– 6 kwietnia 2021r.
11. Dodatkowy dzień wolny od zajęć dydaktyczno-wyrównawczych 30 kwietnia 2021r. (piątek)
12. Święto Pracy 1 maja 2021r. (sobota)
13. Dzień Flagi (dodatkowy dzień wolny od zajęć dydaktyczno-wychowawczych) 2 maja 2021r. (niedziela)
14. Święto Konstytucji 3. Maja 3 maja 2021r. (poniedziałek)
15.Termin egzaminu ósmoklasisty:
Język polski 25.05.2021r. godz. 9.00
Matematyka 26.05.2021r. godz. 9.00
Język obcy nowożytny 27.05.2021r. godz. 9.00
16. Boże Ciało 3 czerwca 2021r. (czwartek)
17. Dodatkowy dzień wolny od zajęć dydaktyczno-wychowawczych 4 czerwca 2021r. (piątek)
18. Dodatkowy termin egzaminu ósmoklasisty
Język polski 16.06.2021r. godz. 9.00
Matematyka 17.06.2021r. godz. 9.00
19. Język obcy nowożytny 18.06.2021r. godz. 9.00
20. Dzień Patrona + Dzień Dziecka 1 czerwca 2021r.
21. Zakończenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych 25 czerwca 2021 r. (piątek)
22. Ferie letnie 26 czerwca 2021r.- 31 sierpnia 2021 r.